Thai talp és lábmasszázs


A Thai lábmasszázs nemcsak a talpak masszírozását jelenti, hanem speciális fogásokkal végig a lábszár és a térd masszírozását is. Abban is eltér a reflexzónás masszázstól, hogy egy, a szakmai berkekben „Kis Doktor”-nak nevezett faragott segédpálcát is használ a kezelő a masszázs során.
A Thai masszázs nagy hangsúlyt fektet az energia pályák kezelésére, az ott található blokkok oldására. A masszázs hatására egy kellemes, ellazult érzésben lesz része a vendégnek. Távhatásként pedig az energiapályák szabaddá tétele által elindulnak az öngyógyító folyamatok, javul a nyirokkeringés, a szervezet az egyensúlyi állapot felé mozdul.
További hatások: vérkeringést serkenti, a sejtek anyagcseréje felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak. A nyirokkeringés serkentése által erősödik az immunrendszer.
Fájdalomcsillapító, lazító, testi, lelki feszültséget oldó. A lábfejen található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távhatások érhetők el. A Thai lábmasszázs befejező része a vállak és a hajas fejbőr átmasszírozása.
Időtartam 60-70 perc. Hidegen sajtolt szőlőmagolajat használok, de igény szerint hozott, a vendég által használt olajjal is dolgozom. Szintén igény szerint különféle illóolajokat teszek az olajba. Például használom a mentát frissítőként, a citrusféléket szintén frissítőként és/vagy rossz hangulat elűzése céljából, a levendulát pedig nyugtató hatása miatt. DSC_0671WEB