Meridián energia masszázs


A keleti orvoslás szerint a szervezet megfelelő működése az életenergia, azaz a Csi szabad áramlásától függ a testben. A Csi a meridiánokban fut. A meridián rendszer behálózza a testet, így viszi el az életenergiát minden szervhez, és befolyásolja azok működését. Ha valami oknál fogva az életenergia áramlása gátolva van, akkor a szervezet egy idő után jelez, fáradtság, levertség vagy akár betegség formájában.

A meridián masszázs a test energetikai rendszerére hat, megszünteti az akadályokat, melyek az energia áramlását gátolják. A masszázs közvetlenül hat a meridiánokra és a belső szervekre, valamint az izomzat ín- és izom csatornáira. Az energia blokkok felszabadításával erősödik a test öngyógyító ereje, a lélek megnyugszik, harmóniába kerül. A masszázs feltöltő hatású, javul a koncentráció és a teljesítőképesség is.

A masszázs kényelmes ruhában történik, időtartama 60-75 perc. A kívánt hatást a hát nyomása, masszírozása, a lapocka rész masszírozása és kilazítása, a lábak és karok (beleértve a lábfejet és kezet is) masszírozása, valamint az arcon és a fejen futó meridiánok átmasszírozása során érjük el.

Bejelentkezés: 0630 591 9537

spa-686389_1280

Néhány visszajelzés a meridián energia masszázs hatásáról:

  • Nagyon kellemes érzés volt, szinte testtelen. Csak ott éreztem magam, ahol hozzám értél, mint amikor meditációban az ember csak van.
  • Kellemes, fura, nyugtató, de ugyanakkor pezsdítő is.
  • Még soha nem volt részem ilyen kellemes testmasszázsban.
  • Szabályszerűen érezni lehetett az energiák áramlását, ahogy hozzám értél, abból a pontból elindult, és ment tovább.
  • Ez a “meridiáncucc” mindig nagyon feltölt.