Hol van a valódi öröm?

Belső fásultság, gyötrődés, az érzelmek eltemetése, kifelé vidámság, gondtalanság, viccelődés… Amikor nehezen nézel szembe a valósággal, amikor kerülöd a konfliktust, amikor nem léped meg, amit már rég meg kellett volna.. Akkor segít az Apróbojtorján eszencia.

Ez az eszencia olyan lökést ad, mellyel az egyén bátran felvállalja az élet nehezebb tűnő dolgait is. Fontos neki, mert belül érzi, de sokszor elnyomja a belső hangot, mely cselekvésre szólít. Az apróbojtorján eszencia szedésével akar és mer konfliktust felvállalni, ha éppen erre van szükség a problémák megoldásában. Visszanyeri belső örömérzését, megelégedettségét, mert ő megtette végre azt, ami már régóta váratott magára.

Az Apróbojtorján megerősítése a következő: Tudatosan elfogadom a hangulataimat és az érzéseimet. Mindenféle helyzetben a megfelelő módon fejezem ki ezeket. Nem tétovázok többé a dolgaimban.

A növény pozitív rezgése az örömteliség.

SONY DSC Kiegészítőnek nagyon jó a Tárnics, a hit virága, a Gyertyán a cselekvés ösztönzésére, a Vörösfenyő az önbizalom növelésére.